In onze webshop is het gehele bestelproces beveiligd. Hiervoor maken wij gebruik van een beveiligde verbinding. De communicatie tussen u en ons is onbereikbaar voor andere partijen. Uw persoonlijke gegevens zijn zo beschermd. U kunt onze beveiligde verbinding eenvoudig controleren door naar de adresbalk van uw browser te kijken. Daar staat https en niet http. De 's' staat voor secure (veilig).

Eenvoudig betalen via iDeal

iDeal is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunnen betalen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.
Om gebruik te maken van iDeal hoeft u niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren, dan kun u direct met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.
Wanneer u vanuit onze webshop naar uw bank gaat. Dan gaat dit weer via een beveiligde omgeving. Meer informatie over iDeal kunt u vinden op de informatiesite www.ideal.nl.