In onze winkel is het gehele bestelproces beveiligd. Hiervoor maken wij gebruik van een beveiligde verbinding. De communicatie tussen u en ons is onbereikbaar voor andere partijen. Uw persoonlijke gegevens zijn zo beschermd. U kunt onze beveiligde verbinding eenvoudig controleren door naar de adresbalk van uw browser te kijken. Daar staat https en niet http. De 's' staat voor secure (veilig).

Betaaloptie 1: eenvoudig betalen via iDeal

iDeal is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunnen betalen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.
Om gebruik te maken van iDeal hoeft u niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren, dan kun u direct met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.
Wanneer u vanuit onze winkel naar uw bank gaat. Dan gaat dit weer via een beveiligde omgeving. Meer informatie over iDeal kunt u vinden op de informatiesite www.ideal.nl.

Betaaloptie 2: pin

Wanneer u de bestelling komt afhalen bij ons in de winkel, dan is deze uitsluitend te betalen per pin. Hetzelfde geldt voor bezorgen. Dan nemen wij de pin mee. Simpel!